ÇANAKKALE / BİGA - Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu

Haz

Okulumuzun 4/A Sınıfı öğrencileri 17 Haziran 2022 2. Dönemin bitişi ile birlikte karnelerini alarak mezun oldular.

Haz

Okulumuzun 4/A sınıf öğretmeni Gamze Borlat'ın kuruculuğunu yaptığı 1/A sınıf öğretmeni Barış Uçak ve 3/A sınıf öğretmeni Damla ÖRENÇ UÇAK'ın da ortaklığını  yaptığı  Çanakkale ,Erzincan ,Erzurum ve Sakarya illerinde  yürütülen Anadolu Masallarını çocuklarla buluşturmayı hedefleyen '' Sınıfımda Masal Saklı e-Twinning Projesi '' öğrencilerin çalışmalarının sunulduğu sergi ile 15.06.2022 tarihinde tamamlandı. Proje sergimizin açılışı  Karabiga Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ELBİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Erkan BİLEN  ve Karabiga Karakol Komutanımız Sayın Ercan ÇETİN 'in katılımıyla gerçekleşmiş olup, öğrencilerimizin çalışmalarını sunmalarıyla sonlanmıştır.

Haz

Biga Orman İşletme Müdürlüğünün ''Çat Kapı Tiyatro '' Etkinliği kapsamında 9 Haziran 2022 günü okulumuz bahçesinde küçük bir tiyatro etkinliği gerçekleştirildi. Öğrencilerimizde Ormanlarımızı koruma ve temiz tutmayla ilgili bilinç oluşturuldu.

Haz

Kocagür İlkokulu öğrencileri ve öğretmenleri 14.06.2022 tarihinde okulumuzu ziyaret ettiler. Ziyaretlerinden Kocagür İlkokulu idaresi ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 2/A Sınıfı Öğrencileri sınıflarında çimlendirdikleri fasulye ve karpuz fidelerini toprak ile buluşturdu.

Haz

"Türkiye Çevre Haftası" kapsamında okulumuz öğrencileri ve öğretmenlerimiz rehberliğinde Karabiga sahilinde okulca piknik yapıp fiziksel aktivite ve oyunlarımızı oynadık. Bölgemiz sahilinde elimize eldivenlerimizi giyerek; çevre temizliği  etkinliğimizi gerçekleştirdik. Hedefimiz; eğlenerek Türkiye Çevre Haftası'nın önemine dikkat çekmekti.

May

Okulumuz Anasınıfı A ve B şubelerinin katkılarıyla Anneler Günü programı düzenlendi. Karabiga Belediye Başkanımız Sayın Ahmet ELBİ'ye , Eşi Hatice ELBİ'ye  ve Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Velilerimizin anneler gününü kutlarız.

May

Trafik ve İlk Yardım Haftası kapsamında ilk yardım senaryoları sınıflarımızda gerçekleştirildi.

Nis

'' 2022 AFET TATBİKAT YILI '' olması nedeniyle 2.kez deprem tatbikatımızı 27 Nisan 2022 saat 14:00 da gerçekleştirdik.

Nis