T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ÇANAKKALE / BİGA - Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu

Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu

Telefon
0286 354 10 06
Belgegeçer
0
WEB
https://karabigamustafakemalilkokulu.meb.k12.tr
Adres
KARABİGA BELDESİ YALI MAHALLESİ YENİ SOKAK NO 22 BİGA / ÇANAKKALE
Vizyon
Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olsunlar. Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, araştıran ve sorgulayan fertler olsunlar. Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oluşmuş kişiler yetiştirmek. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler olsunlar.
Misyon
Biz Karabiga Mustafa Kemal İlkokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı, kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fdakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2011-2012 Eğitim öğretim yılında Küçük Kızlar Basketbol Yarışmalarında TÜRİYE ŞAMPİYONLUĞU elde edilmiştir.
Öğretmen :9
Öğrenci :123
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :306
Öğretim Şekli :Normal Öğretim.
Saatler
Ders Başlama Saati:09:00 Ders Bitiş Saati: 14:50
Isınma
Kaloriferli
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
İlçe Merkezinden her yarım saatte bir Karabiga Belediyesine ait otobüslerle seferler yapılmaktadır.
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
Karabiga Beldesi Marmara Denizi´nin Güney kıyısında yer alan şirin bir sahil kasabasıdır.Nüfusu 3000 civarındadır. Yaz aylarında tatilcilerin gelmesiyla nüfusumuz artmaktadır.Karabiga halkı tarım ve hayvancılığın yanında balıkçılkla uğraşmaktadır.Balığın her türlüsü taze olarak bulunmakta,su sporlarıiçin ideal bir yerleşim yeridir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Çanakkale-Biga İlçesine bağlı Karabiga Beldesinde bulunmaktadır.Çanakkale İline Uzaklığı 110 km.dir Biga İlçesine Uzaklığı ise 20 km.dir.
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
1-"AĞAÇTA KİTAP" PROJEMİZ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA DA DEVAM ETMEKTEDİR. 2-"YAŞLILARI GÖZETELİM" Projemiz.2016-2017 Eğitim Öğretim yılında uygulanmaya başlamıştır.
Yazdır